Yeni yıl; yeni umutlar, yeni başlangıçlar ve yeni heyecanları da beraberinde getirir. Bugün 2024’ün ilk günü… Otomobil Gazetesi ailesi olarak çok heyecanlıyız. Her yıl sürer bu heyecanımız… Tam 24 yıldır otomotiv haberciliği ile karşınızdayız. Sitemizle, gazetemizle, dergimizle, youtube kanalımızla, sosyal medya mecralarımızla. 2024 yılında biraz değişiliklerle karşınızda olacağız. Bu okuduğunuz son Otomobil Gazetesi olacak. Otodergi de  bundan böyle aylık değil üç aylık olarak dijital mecralarda yer alacak. Peki yeni heyecanlarımız neler olacak?
Yeni nesil medyanın en etkili mecralarından biri olan Aposto’da her pazartesi özel haber bültenimizi yayınlayacağız. Hem sitede yayınlanacak hem de abonelere mail olarak gönderilecek. Ayrıca etkili mecralardan biri olan webtekno’da da her salı özel köşe yazısı ile buluşacağız. Webtekno’da ayrıca özel otomotiv haberlerinde de karşınızda olacağız.
41 bini geçen Otomobil Gazetesi youtube kanalında daha sık biraraya geleceğiz. 
Bizim için en heyecan verici yeniliğiniz de Otomobil Gazetesi instagram hesabından yayınlayacağımız özel videolarımız olacak. Her pazartesi merakla okunan yazılarımız belki de video olarak instagram hesabımızda yeralacak. 
Youtube için de benzer farklı çalışmalarımız olacak. Sosyal medyayı daha etkin kullanmaya özen göstereceğiz. 
2024 yılında her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle.