30’dan fazla ülkeye ihracat yapan ve midibüs ihracat şampiyonu olan Anadolu Isuzu’nun tüm kurumsal iletişimi, stratejik iletişimi, marka iletişimi, lider iletişimi, medya ilişkileri, yerel medya iletişimi, gündem yönetimi ve kriz yönetimi MESE İletişim Danışmanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Çalışan kadrosunun %80’i gazeteci kökenli olan MESE İletişim Danışmanlığı, halen Google Türkiye, British Airways, Coca Cola İçecek, Anadolu Efes, HSBC, Allianz, Opet, Ernst and Young, AK Gıda, CK Enerji, GSK, İCA, MESS, Vaillant ve Reklamcılar Derneği gibi konusunda en iyi markaların iletişim danışmanlığını üstleniyor.

Anadolu Isuzu Hakkında

1983’te Isuzu ile lisans anlaşması yaparak o dönemin otomotiv sektöründe ilk Türk-Japon ortaklığını gerçekleştiren Anadolu Isuzu, ürün kalitesinde Japon standartlarını hedef alarak hafif kamyon, kamyonet, midibüs, küçük otobüs ve pick-up gibi ticari araçların üretim, ithalat, satış ve pazarlamasını yapmaktadır. 2009 yılında ARGE Merkezi olmaya hak kazanan Anadolu Isuzu, 2014 yılında ilk yerli pick-up olan Isuzu D-Max’in üretimini Gebze Şekerpınar tesislerinde gerçekleştirmiştir. 800’ün üzerinde çalışanıyla, müşteri memnuniyetini şirketin temel görev ve sorumluluğu olarak benimseyen firmanın, “ISO 9001-2008 Kalite Belgesi” ve “ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistem Belgesi” bulunuyor. 2004-2014 yılları arasında üst üste on bir yıl midibüs ihracat liderliği unvanını elde eden Anadolu Isuzu, bir yıllık aradan sonra 2016 yılında tekrar midibüs ihracat şampiyonu oldu. Midibüs ihracat pazarında yüzde 53 pazar payı ile liderlik unvanına sahip olan Anadolu Isuzu, 16 distribütörü ile 30’un üzerinde ülkede ihracat faaliyetinde bulunmaktadır. Aynı zamanda Isuzu’nun iddialı modellerinden Citiport, 2015 yılında Busworld Europe kapsamında, ECW Uluslararası jürisi tarafından Avrupa’nın en ergonomik ve konforlu otobüsü ödülüne layık görülmüştür.