Brisa, 2014 yılında hayata geçirdiği ve “Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu” ödülünün sahibi olan uygulaması Bridgestone BOX’la, son kullanıcıların en çok ihtiyaç duyduğu hızlı bakım hizmetlerini vermeye devam ediyor.

Kış aylarına girdiğimiz bugünlerde yoğun iş temposu nedeniyle araç bakımını ertelemek zorunda kalan, hala kış lastiğine geçemeyen ve gün içerisinde araç bakımlarını yaptıramayanlara yönelik geliştirilen Bridgestone BOX hizmeti, Maslak Opet Mehmetçik Vakfı istasyonunda akşamları mesai biriminden sonra da hizmet veriyor.

Bir yıl boyunca Maslak’ta bulunacak Bridgestone Box Ekipleri; lastik satışı, sökme-takma,akü, yağ değişimi, , balans ayarı, klima gazı dolumu ve nitrojen dolumu hizmetlerini araç sahiplerine sunuyor.

Değiştirilen yaz lastikleri ise, Brisa’nın geliştirdiği “lastik oteli” hizmetiyle müşteri bilgilerine göre etiketlenerek, ideal ömürlerini ve performanslarını korumalarını sağlayan ideal koşullarda sigortalı olarak saklanıyor.

Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, Bridgestone BOX konseptiyle ilgili şu değerlendirmede bulundu:
“2014 yılında hayata geçirdiğimiz ve TİM tarafından da Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu Ödülü’ne layık görülen Bridgestone BOX ile amacımız, sürücülerin ihtiyaç anında sanayi sitelerine gitmekle zaman kaybetmeden, merkezi noktalarda kaliteli ürün ve hizmetlere ulaşmalarını sağlamak. Mobil satış ve servis noktalarımızda esnek, hızlı ve sürdürülebilir bir iş modeli ile yüksek müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Yolculuğunuzun geleceğini tasarlama vizyonumuz ışığında, inovatif hizmetlerimizle her zaman ve araç sahiplerinin yanında ve yakınında olmaya devam edeceğiz.”