Sadece Türkiye’nin değil, küresel sanat dünyasının da en prestijli etkinliklerinden biri olan Contemporary Istanbul çağdaş sanat fuarı, 2 - 6 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlendi. 90 bini aşkın sanatseverin katıldığı ve bu yıl 11’inci kez düzenlenen fuarda, Audi resmi taşıyıcı sponsor olarak yer aldı.

20 ülkeden 70 galeri ve 520 sanatçının katıldığı Contemporary Istanbul’da, katılımcılar ve davetliler, çağdaş sanatın yanında çağdaş teknolojinin ulaştığı en ileri seviyeyi temsil eden Audi modellerini de deneyimleme imkânı buldu. Taşıma sponsorluğu kapsamında, seçkin Audi modellerinden oluşan araç parkı ile fuar boyunca birçok farklı ülkeden gelen özel davetlinin VIP taşıma ve transferleri gerçekleştirildi. Davetliler bir dünya metropolü olan İstanbul’u Audi konforu ve farkıyla yaşadı.

Audi’den Contempory Istanbul’a özel enstalasyon

Audi, Contemporary Istanbul’da sadece teknoloji deneyimiyle değil, yaratıcı yaklaşımıyla da fark yarattı. Resmi taşıyıcı sponsoru olarak fuar alanında klasik yaklaşımın dışına çıkıp Audi modellerinden birini sergilemek yerine çağdaş sanatın bir parçası oldu.

Tablo çerçevesi arkasındaki taşıyıcı çelik halat, bir sanatçı tarafından Audi R8 silüeti olarak şekillendirildi ve fuarda Audi’ye ayrılan özel bir galeride sergilendi. Sergiyi gezen sanatseverler, Audi’ye özel hazırlanan bu çalışmayı sergideki diğer eserler gibi inceleme fırsatı buldu.