Türkiye’de yaklaşık 25 yılı aşkın otomotiv, operasyonel filo kiralama ve filo yönetimi sektörü tecrübesiyle faaliyet gösteren ve sektörün öncülerinden Oto Plan’ın çatısı altında kurulan Servis Plan, bireysel araç kullanıcılarına bir filo kiralama şirketinden alınabilecek tüm hizmetleri ve indirimleri kullanıcı dostu mobil uygulaması üzerinden tek bir platformda sunuyor. Aylık 189 liradan başlayan üyelik seçenekleriyle müşterilerine hizmet veren Servis Plan, 12 ay üyeliklerde ise Shell’den 1.400 TL değerinde Pratikkart akaryakıt çeki, İSPARK’tan 100 kez ücretsiz otopark hakkı, N2 mobil araç takip cihazı veya Alfred’den vale hizmeti gibi lansmana özel sınırlı sayıda hediyeler sunuyor. Servis Plan’ın Türkiye için bir ilk olduğunu söyleyen Servis Plan Genel Müdürü M. Ertan Vuluvan, “Bu tip dijital platformların dünyada benzer çok başarılı örnekleri var, örneğin Almanya’daki ADAC gibi. Ancak bu kapsamda bir çalışmayı ilk kez Türkiye’de Servis Plan olarak biz hayata geçiriyoruz. Servis Plan platformuyla müşterilerimize, araçlarına dair ihtiyaçları olan tüm hizmetleri sunmaya başladık. Üyelerimiz hem zamandan hem de paradan tasarruf edecek” dedi.
 
Gündelik hayatın yoğun temposunda en büyük sorun, zaman yetersizliği oluyor. Araç muayenesi, bakımı, kış lastik değişimi, vergi ödeme ve sigorta yenileme süreçlerine kadar araca dair tüm işlemleri akılda tutmak ve bunlar için zaman ayırmak pek mümkün olmuyor. İşte Servis Plan, tam bu sırada devreye giriyor ve zamanınızı alan tüm bu külfetli işlemler için çözüm üretiyor.
 
12 ay üye olanlara özel hediyeler!
 
İş ortakları ile bireysel araç sahiplerinin araçlarıyla ilgili; bakım onarım, arıza hasar, lastik, otopark, akaryakıt, acil yol yardımı, ekspertiz, araç kiralama ve vale hizmeti gibi tüm ihtiyaçlarının çözümlerini en uygun fiyatlar ve ayrıcalıklarla sunan Servis Plan’da, iki farklı üyelik paketi bulunuyor. Aylık 189 liradan başlayan üyelik bedelleri ile hizmet veren Servis Plan, 12 aylık üyeliklerde ise Shell’den 1.400 TL değerinde Pratikkart akaryakıt çeki, İSPARK’tan 100 kez ücretsiz otopark hakkı, N2 mobil iş birliği ile üretilmiş araç takip cihazı veya Alfred’den vale hizmeti gibi lansmana özel sınırlı sayıda hediyeler sunuyor.
 
Servis Plan’ın Türkiye için bir ilk olduğunu söyleyen Servis Plan Genel Müdürü M. Ertan Vuluvan, “Bu tip dijital platformların dünyada benzer çok başarılı örnekleri var, örneğin Almanya’daki ADAC gibi. Ancak bu kapsamda bir çalışmayı ilk kez Türkiye’de Servis Plan olarak biz hayata geçiriyoruz. Servis Plan platformuyla araç sahiplerine, filo müşterilerinin yararlandığı hizmet ve indirimleri sunmaya başladık. Üyelerimizin araçları için ihtiyaç duyabilecekleri her türlü bilgiye anında ulaşabilecekleri Türkiye’nin en kapsamlı bilgi bankasına, Servis Plan üyeleri mobil uygulama üzerinden ulaşabiliyor. Teknik konularda uzmanlaşmış deneyimli personelimizle kurgulamış olduğumuz üye iletişim hattını Türkiye’de ilk kez Servis Plan hayata geçiriyor. Ayrıca kaza anında tek bir butona basarak acil yol yardım hizmetimize ulaşan üyelerimizin baştan sona kesintisiz yanında oluyoruz.” açıklamasını yaptı.
 
İster aylık ister yıllık öde!
 
Servis Plan, Rahat Plan ve Rahat Rahat Plan olmak üzere iki ayrı seçenekle hizmet sunuyor. Rahat Rahat Plan’da tüm vermiş olduğu hizmetlere ek olarak, paket içeriğinde özel çekici, vale, lastik değişimi ve saklama hizmetlerini ücretsiz olarak üyelerine sağlıyor. Servis Plan dünyasına katılmak isteyen araç sahipleri için ister aylık ister yıllık ödeme imkanı sunuluyor.