Mitsubishi’nin orta boy SUV modeli, markanın ‘’Dinamik Kalkan’’ adını verdiği ve makyajlanan Outlander Sport’ta da gördüğümüz ön yüze sahip. İnce krom şeritleri, inceltilen LED ön farları, ve daha alçak konumlandırılan sis farları ile yeni Pajero önden oldukça şık bir görüntüye sahip.

Arka tarafında ise çok büyük bir değişim yaşanan modelde dikey stop lambaları ve uzatılan C sütunu değişik bir duruşa sahip. Markanın 2013 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı GR- HEV konsept aracından esinlenilerek yapılan arka stop lambaları, tampona kadar uzanıyor.

Kabin içinde ise Mitsubishi L200’den bolca esinti görmek mümkün. Güzel bir görünüme sahip olan deri koltuklar, gümüş detaylar ve orta konsoldaki ekran bunlardan başlıcaları…

Yeni Mitsubishi Pajero Sport’un kalbinde ise 2.4 litrelik MIVEC turbodizel ünite bulunacak. Markanın yeni 8 ileri otomatik şanzımanıyla kombine edilecek olan bu motor, ister 154 PS güç ve 380 Nm tork üreten, ister 181 PS güç ve 430 Nm tork üreten versiyonlarla satın alınabilecek.

2016 model Mitsubishi Pajerolar’ın satışları bu sonbaharda Tayland’da başlayacak ve sonrasında model, 90’dan fazla ülkede satışa sunulacak.